Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sellős könyvek

2008.01.19

Kép A sellő legendája

Jesse egy családi tragédia miatt tér vissza gyerekkora színhelyére,ahol rádöbben,hogy megfásult az unalmas hétköznapokban,és férje mellet nem csak az álmairól,de a szerelemről is megfeletkezett.Újabb szívbemarkoló regény"A méhek titkos élete"bestseller szerzőjétől.

 

Kép

Ráni a Sellő-öbölben

Szegény Ráni!Bizony nem könnyű a dolga Tündérrév eggyetlen szárny nélküli tündérnek!Úgy érzi,a víz tehetségü tündéreknek többé nincs már rá szükségük.Sőt,a többi tündér is ferde szemmel néz rá.Ráni elhaggya hát Tündérrévet,és elmegy Sellő-őbölbe.Megtanul  a víz alatt lélegezni,és megismeri a sellők csodaszép palotáját.A sellőlányok új frizurát készítenek neki,és sellő modi szerint öltöztetik.Ám Ráni a sellők közé se tartozik igazán.Hát akkor hol is van az otthona?

 

 

 

KépEmily, a sellőlány

Furcsa! Emily egész életében hajón élt, anyja mégis igyekszik távol tartani a víztől. Amikor végül megengedi neki, hogy úszni tanuljon, Emily meglepő és riasztó felfedezést tesz... Később, miközben új barátnőjével, Shonával felfedezi a tenger alatti világot, családi titkot tud meg, és kihívja maga ellen Neptun haragját. Vajon megtalálja apját, akivel sosem találkozott? Vajon mit szól mindehhez az édesanyja? Újraéledhet egy szerelem? Lélegzetelállítóan izgalmas, varázslatos kaland, melyben az olvasó érdekes emberi és egyéb szereplőket ismerhet meg, és bűvös vízi világba merülhet le. 

Kép

Bocs erről a könyvről nem tudok semmit,mivel magyarországon még nem jelent meg.