Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sellős filmek

2008.01.19

Kép AQUAMARINE

 

A 13 éves Claire és legjobb barátnője,az ugyancsak tinédzser Hailey már előre siratják azt a napot,amikor talán örökre elválasztja őket egymástól a sors.Claire tenger-biologus anyukája ugyanis fontos állást kapott Ausztráliában,így néhány hét múlva az egész család elköltözik Tampából.Miközben a lányok azon törik a fejüket,hogyan akadályozhatnák meg az elkerülhetetlennek látszó elválást,hatalmas vihar kerekedik,és a tenger felkorbácsolt hullámai,egy különös vizi lényt repítenek Hailey-ék úszómedencéjébe:egy AQUAMARINE névre halgató hableányt,aki a barátnőkhöz fordul segítségre.

 

Kép

A Tenger Gyermekei

 Amanda találkozik egy nagyon különös,idős párral,John és Bridget Mcrae-vel,és a találkozás ráébreszti,hogy a pár a hatása alá került,ez pedig nem mást jelent,mint hogy sellővé fog változni.A 14 éves kislány eddigi életét családjával egy kis halászfaluban élte,ám most tapasztalja elösször a tenger csábító hívását.Amanda saját kezébe veszi sorsát,szembe száll a párral,és amit mindenből megtanul,az a további életét gyökeresen megváltoztatja.

 

Kép

Csobbanás

 
Szép dolog ha az ember szerelmes.Olyankor nincsenek akadályok,nincsenek áthatolhatatlan szakadékok,nincs semmi,ami elválaszthatná egymástól a boldog párt.Amikor a sikeres fiatal üzletember végre megtalálja álma asszonyát,ő is pontosan ezt érzi...mert még nem tudja,hogy frissen szerzett barátnője nem csak él,mint hal a vízben,hanem halként él a vízben!Vagyis csak félig,hiszen narancssárga uszonnyá csak akkor változnak gyönyörő,hosszú combjai,amikor víz éri őket!A férfi sokáig nem is sejti,hogy egy igazi hableány a kedvese,és a sellőlány se tudja,hogyan mondja ezt el szerelmének.Egy napon azonban illetéktelen szemek kilesik a lány titkát,és attól kezdve a fél világ a szenzáció nyomába ered.A szerelmesek egyött menekülnek-hol futva hol úszva...

 

Kép
Hableány a horgon


Thomas Bradley, az özvegy régészprofesszor az ókori szerelmes varázsigéket tanulmányozza. Közel áll a jelentős áttöréshez, amikor megtudja, hogy meg akarják vonni tőle a kutatási támogatást. Amikor még egy esélyt kap, folytathatja, a professzor a tizenkét éves lányával, Serenával elutazik a görög szigetre, hogy bizonyítékot találjon elméletének igazolásához. Serena azonban tisztában van azzal, hogy apjának leginkább új szerelemre lenne szüksége. Először a helyi asszonyok között próbál párt találni az apjának, kevés sikerrel. Egyik nap azután Serena találkozik Nerieddel, a hableánnyal.